Ποσειδώνος 4 & Σμύρνης, Εύοσμος | 2315 509750 | melinascare@gmail.com

Παροχές

Δείτε τις παροχές του βρεφονηπιακού μας σταθμού

image

Θεατρικό Παιχνίδι

Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια δημιουργική δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη βιωματική μάθηση και την έκφραση των συναισθημάτων όσων συμμετέχουν σε αυτό.

Τα παιδιά, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους, καλλιεργούν τη φαντασία τους, αναπτύσσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες αλλά και προβληματιζονται.

Μέσα από διάφορα ερεθίσματα τα παιδιά εκφράζουν τον εσωτερικό τους κόσμο, ανακαλύπτουν, σκέφτονται, αλληλεπιδρουν, εξασκουν τις αισθήσεις τους, συντονίζουν τις κινήσεις του σώματος τους και επικοινωνούν μαζί μας.

Φυσική αγωγή

Το μάθημα της φυσικής αγωγής πραγματοποιείται μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο υλικό εξοπλισμό.

Τα οφέλη της γυμναστικής στην παιδική ηλικία είναι σωματικά και ψυχολογικά. Το παιδί έχει την ευκαιρία να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, να αποκτήσει μια αρμονική σωματοδομή, να αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες και να εξασκήσει την αδρή κινητικότητά του.

Μέσω των ομαδικών παιχνιδιών τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως σύνολο, αποκτούν αυτοπεποίθηση και αίσθηση ασφάλειας.

image
image

Μουσική Αγωγή

Κάθε παιδί έχει το δικό του ατομικό ρυθμό και με τον δικό του τρόπο βλέπει, ακούει, κατανοεί και προσλαμβάνει έννοιες.

Η γνωριμία τους με τη μουσική μέσω της κίνησης και των αισθήσεων δίνει απεριόριστες δυνατότητες, στην καλλιέργεια της εκφραστικότητας και δημιουργικότητας, στην απόκτηση κινητικών δεξιοτήτων, στην συνειδητοποίηση των μελών του σώματος, την αντίληψη της αίσθησης του χώρου και του χρόνου και την κατανόηση των μουσικών εννοιών, έτσι ώστε να οδηγηθούν αβίαστα στη γνώση και τη δημιουργία.

melinas

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ποσειδώνος 4 & Σμύρνης

Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

2315 509750

melinascare@gmail.com

Melinas Care