Ποσειδώνος 4 & Σμύρνης, Εύοσμος | 2315 509750 | melinascare@gmail.com

Παροχές

Δείτε τις παροχές του παιδικού μας σταθμού

image

Αγγλικά

Η εκμάθηση μιας ξένη γλώσσας στην προσχολική ηλικία περνάει μέσα από τον συναίσθημα και την απόλαυση, για το λόγο αυτό μιμείται το παιχνίδι.

Μέσα από χειροτεχνίες, τραγούδια, ομαδικά παιχνίδια, επιτραπέζια και ιστορίες τα παιδιά παίρνουν τα απαραίτητα ερεθίσματα και μια πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα σε μικρή ηλικία δείχνουν μεγαλύτερες ικανότητες όχι μόνο στην εκμάθηση, αλλά και στην συνολική ανάπτυξη της ευφυΐας τους.

Φυσική αγωγή

Το μάθημα της φυσικής αγωγής πραγματοποιείται μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο υλικό εξοπλισμό.

Τα οφέλη της γυμναστικής στην παιδική ηλικία είναι σωματικά και ψυχολογικά. Το παιδί έχει την ευκαιρία να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, να αποκτήσει μια αρμονική σωματοδομή, να αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες και να εξασκήσει την αδρή κινητικότητά του.

Μέσω των ομαδικών παιχνιδιών τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως σύνολο, αποκτούν αυτοπεποίθηση και αίσθηση ασφάλειας.

image
image

Μουσική Αγωγή

Κάθε παιδί έχει το δικό του ατομικό ρυθμό και με τον δικό του τρόπο βλέπει, ακούει, κατανοεί και προσλαμβάνει έννοιες.

Η γνωριμία τους με τη μουσική μέσω της κίνησης και των αισθήσεων δίνει απεριόριστες δυνατότητες, στην καλλιέργεια της εκφραστικότητας και δημιουργικότητας, στην απόκτηση κινητικών δεξιοτήτων, στην συνειδητοποίηση των μελών του σώματος, την αντίληψη της αίσθησης του χώρου και του χρόνου και την κατανόηση των μουσικών εννοιών, έτσι ώστε να οδηγηθούν αβίαστα στη γνώση και τη δημιουργία.

melinas

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ποσειδώνος 4 & Σμύρνης

Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

2315 509750

melinascare@gmail.com

Melinas Care